Vacature bs de Groenling

Samen leren we kinderen om op eigen benen te staan.Met plezier en vol vertrouwen vliegen we onze eigen route.

Wij zijn op zoek naar een leerkracht (1,0).Is dit een nieuwe kans en uitdaging voor jou?

 

De vacature

Wij zoeken een leerkracht het betreft 2 vaste dagen in 2 verschillende groepen en de overige dagen als vervanging en ondersteuning in onze school.In eerste instantie bieden wij een tijdelijk dienstverband aan. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO PO.

Functie-eisen

Bs de Groenling is een school waarin kinderen en team vanuit een hoge mate van welbevinden, samen leren en ontwikkelen. Wij staan voor effectief onderwijs met voldoende ruimte voor eigenaarschap, waarbij de leerkracht de sleutel is tot succes.

Door te werken met hoofd, hart en handen, ontstaat er vertrouwen, betrokkenheid en relatie. Voorwaarden om je als professional en als kind competent te voelen en je volop te kunnen ontplooien.

Wij zijn op zoek naar een leerkracht in het bezit van een leerkrachtbevoegdheid.Je bent pedagogisch en didactisch sterk ontwikkeld en hebt het lef om in onze professionele leergemeenschap je rol te nemen.Daarnaast ben je daadkrachtig en in staat om met enthousiasme, geduld en humor samen met je duo-collega’s vorm te geven aan het onderwijs en het leerklimaat in de groep. Je bent bereid net dat stapje extra te zetten en daarmee het verschil te maken voor onze kinderen.

Wil jij graag actief bijdragen aan de voortdurende ontwikkeling van het onderwijs binnen onze basisschool? Zoek je naar een mogelijkheid om zelf te blijven leren en ontwikkelen? Kun jij eerder benoemde wensen met een volmondig JA beantwoorden?

En ben jij:

  • Flexibel en in staat om vorm te geven aan verandering
  • Positief, gedreven en ondernemend
  • Iemand die op een constructieve manier feedback geeft en dit ook kan ontvangen
  • In staat om te reflecteren op je eigen handelen.
  • In staat met een warm hart en doelmatig te werken aan onderwijskwaliteit.

Dan komen wij graag met je in contact!

Interesse? 

Wij vragen je je sollicitatie en CV te richten aan Femke Koch, hoofd P&O via hr@prisma-spo.nl Voor eventuele vragen kun je terecht bij Judith Ueberbach, directeur basisschool de Groenling via: judithuh@bsdegroenling.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.